Hvem fortjener bærekraftsprisen?

Onsdag 13. november deler vi ut bærekraftsprisen for tredje gang, og nå søker vi etter verdige kandidater. Kanskje din bedrift er den som bør vinne?

Hva er bærekraftsprisen? 

Sparebanken DIN Telemark er engasjert i flere tiltak for å fremme bærekraftig utvikling i våre lokalsamfunn. Dette året ønsker vi å ha søkelys på sosial bærekraft. Sosial bærekraft handler om å bidra til samfunn preget av blant annet tillit, trygghet og tilhørighet. Begrepet favner alt fra helse og livskvalitet, til lik tilgang til ressurser og goder, utdanning og jobb.

Et av disse tiltakene er utdelingen av Bærekraftsprisen på 40.000 kroner under MIDTVEST-konferansen som finner sted onsdag 13. november på Bø Hotell.

Les mer om MIDTVEST-konferansen her

Sparebanken DIN Telemark bidrar med 30.000 kroner, mens Midt-Telemark og Nome Utvikling (MTNU) gir 5.000 kroner og Vest Telemark Næringsforum gir 5.000 kroner. 
I tillegg får vinneren fem gratis rådgivningstimer fra både Telemark Næringshage (TNH) og MTNU. Dette gir vinnerbedriften muligheten til å bruke midlene og rådgivningen til å videreutvikle sitt bærekraftige initiativ. Prisen har som mål å knytte lokale tiltak til FNs 17 bærekraftsmål. 

Din bedrift kan søke nå, med frist 30.oktober.

Hva skjer etter at du har sendt inn?

Kort tid etter søknadsfristen vil juryen møtes for å vurdere kandidatene. Juryen består av to bedriftsrådgivere fra Sparebanken DIN Telemark, en bedriftsrådgiver fra MTNU, en bedriftsrådgiver fra TNH og en representant fra Vest-Telemark Næringsforum. I tillegg vil Erik Holtan, bankens leder for sponsor- og bærekraft, delta i juryen og dele ut prisen under MIDTVEST-konferansen onsdag 13. november.

Klikk her for å melde på din bedrift!

I skjemaet vil du også finne informasjon om søknadskriteriene. Lykke til!

Har du ikke meldt deg på MIDTVEST Konferansen ennå? 

Bærekraftsprisen 2024 skal deles ut på konferansen 13. november. Ser vi deg der?