Vi gjenåpner kontorene våre mandag den 18. mai, og vil da holde åpent fra kl 10.00 til kl 14.00 😊

Det er gledelig at vi nå kan åpne dørene og igjen ta imot besøk fra kundene våre.

For at vi skal kunne gjøre det på en trygg og god måte for oss alle, ber vi om at de som planlegger et besøk i banken følger noen retningslinjer:

For å minske risikoen for videre spredning av Covid-19-viruset (korona) vil vi ta imot max. 4 personer i ekspedisjonsområdet samtidig.

Vi ber om at du avtaler tid på forhånd dersom du ønsker å besøke oss i banken, og at du venter utenfor døren dersom det allerede er 4 kunder i skrankeområdet.
Skal du levere Giroblanketter skal disse fremdeles leveres i egen merket postkasse, ferdig utfylt og signert. Vi minner om at automatsonene våre fortsatt er åpen hele døgnet alle dager.

Det er satt opp pleksiglass-skjerm ved skranken i banken, og vi ber om at kunder tar hensyn og ikke omgår disse skjermene. I tillegg har vi antibac-dispensere i våre lokaler som alle besøkende skal bruke når de kommer inn i lokalet. Har du symptomer på forkjølelse eller covid-19, er i isolasjon eller karantene må du holde deg hjemme.

Takk for forståelse og alle gode tilbakemeldinger vi har fått mens dørene har vært stengte. Alle ansatte har vært på jobb og vi har vært tilgjengelige via telefon, e-post og melding i mobilbank/nettbank. Vi hjelper deg gjerne via våre digitale kanaler også fremover.