Vi har forståelse for at mange av våre kunder nå i denne spesielle tiden vi står overfor, har behov for hjelp for å klare seg økonomisk. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe folk og bedrifter gjennom krisen.

  • Ved permitteringer – ta kontakt med din kunderådgiver for å diskutere avdragsfrihet eller overhopp for en periode.
  • Næringsdrivende – ta kontakt med din rådgiver for å diskutere tilpasninger i forhold til utfordringer økonomisk som følge av den situasjonen som er oppstått.

Vi tar ikke gebyr for endringer på løpende lån som følge av økonomiske konsekvenser av virusutbruddet.

Norges Bank satte fredag ned styringsrenta i et ekstraordinært rentemøte. Dette vil medføre en rentenedgang i markedet, og vi vil gjøre endringer i tråd med det. Mer informasjon kommer så snart det er klart.

Som vi har skrevet tidligere er våre kontorer stengt for drop-in for å bidra til dugnaden mot smittespredning.  Vi vil fortsatt være her for deg via telefon, e-post, nettbank og mobilbank. Ved stor pågang på telefon, kan det være en fordel å kontakte oss elektronisk, så kan vi eventuelt ringe deg opp om det er behov for det. Det mest effektive og trygge er å sende oss melding i nettbank eller mobilbank. Vårt kundesenter er betjent klokken 09:00-15:00 på hverdager.